Kakaové máslo natural

Skladem
Hmotnost:
525

Kakaové máslo natural ve zlomcích vzniká lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty. Má výraznou čokoládovou vůni. 

Používá se na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také  na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 

Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 °C.

Dodavatel: Čokoládovna Troubelice


Související zboží

© ARSYLINE 2024
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík