Dopřejte si to nejlepší přímo z malé moravské BIO farmy!
Mouku Vám nameleme u nás po objednání, takže bude maximálně čerstvá.
Mouka má nestejnou hrubost. Můžete si ji prosít a mít tak hladkou a hrubou mouku zvlášť.
Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a zachovala si spousty živin. Obsahuje vysoký podíl vlákniny a zdroj bílkovin.
Je vhodná k zahušťování polévek a gulášů, vyzkoušejte i ranní kaši z dvouzrnky. Mouku můžete ji přidat do koláčů, palačinek a lívanců. Obsahuje však méně lepku, proto ji v kynutých těstech používejte společně s běžnou pšenicí nebo pšenicí špaldou, a počítejte s delší dobou kynutí.
Nabízíme vám k odběru pšenici dvouzrnku v nejlepší BÁJO kvalitě.
Alergen: lepek
Uchovávejte v suchu a temnupři pokojové teplotě do 27°C.
Zemědělská produkce: Česká republika, biofarma Ivančice