Mouka špaldová celozrnná z pšenice pološpaldy BIO – čerstvě mletá

Není skladem
Hmotnost:
89

Dopřejte si to nejlepší přímo z malé moravské BIO farmy!  

Mouku vám nameleme u nás po objednání, takže bude maximálně čerstvá.

Mouka má střední hrubost. Můžete si ji prosít a mít tak hladkou a hrubší mouku zvlášť. 

Pološpalda je druh pšenice, kříženec špaldy a ozimé  pšenice. Zachovává si kvalitu špaldy, ale má vyšší obsah lepku, než špalda, hodí se tedy lépe na kynutá těsta nebo pro přípravu těstovin. Má  jemnou, ořechovou chuť, vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vitamínůminerálů, je snadno stravitelná a má nízký obsah lepku

Sami ji teprve testujeme, dáme vědět, jak funguje a také oceníme vaši zpětnou vazbu.

Alergen: lepek

Uchovávejte v suchu a temnu při pokojové teplotě do 27°C.

Zemědělská produkce: Česká republika, biofarma Ivančice

© ARSYLINE 2025
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík