Pšenice černá BIO – z Moravy

Skladem
Hmotnost:
59

Černá pšenice je zajímavá svou oříškovou chutí.  Tmavé zbarvení (není úplně černá, spíše tmavě purpurová) této pšenice je  způsobeno vysokým obsahem antokyanových barviv, jsou to tzv. přírodní barviva nacházející  se především ve svrchní části zrna. Obsah antokyanů je dle odborníků  srovnatelný s obsahem v červeném víně. Tyto jsou také považovány jako antioxidant s pozitivním vlivem na lidský organizmus. Tvrdí se, že chrání naše buňky před předčasným stárnutím

Rádi Vám pšenici nameleme a vy můžete mít čerstvou mouku na pečení i vaření skvělých pokrmů. Mouka se hodí na pečení chleba, do buchet a koláčů, výborná je také  do perníku a vánočního cukroví – to ovšem doporučujeme přesít opravdu  na jemno. 

Alergen: lepek

Uchovávejte v suchu a temnu při pokojové teplotě do 27°C.

Zemědělská produkce: Česká republika, biofarma Ivančice


Související zboží

Žito BIO – z Moravy
Žito BIO – z Moravy
39 Kč s DPH
© ARSYLINE 2025
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík