Dopřejte si to nejlepší přímo z malé moravské BIO farmy!
Mouku vám nameleme u nás po objednání, takže bude maximálně čerstvá.
Mouka má střední hrubost. Můžete si ji prosít a mít tak hladkou a hrubší mouku zvlášť.
Pološpalda je druh pšenice, kříženec špaldy a ozimé pšenice. Zachovává si kvalitu špaldy, ale má vyšší obsah lepku, než špalda, hodí se tedy lépe na kynutá těsta nebo pro přípravu těstovin. Má jemnou, ořechovou chuť, vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vitamínů a minerálů, je snadno stravitelná a má nízký obsah lepku.
Sami ji teprve testujeme, dáme vědět, jak funguje a také oceníme vaši zpětnou vazbu.
Alergen: lepek
Uchovávejte v suchu a temnu při pokojové teplotě do 27°C.
Zemědělská produkce: Česká republika, biofarma Ivančice