Pšenice červená Jumiko BIO

In stock
Hmotnost:
59

Pšenice červená Jumiko BIO je zajímavá svou oříškovou chutí. Purpurové zbarvení této pšenice je způsobeno vysokým obsahem antokyanových barviv, jsou to tzv. přírodní barviva nacházející  se především ve svrchní části zrna. Obsah antokyanů je dle odborníků  srovnatelný s obsahem v červeném víně. Tyto jsou také považovány jako antioxidant s pozitivním vlivem na lidský organizmus. Tvrdí se, že chrání naše buňky před předčasným stárnutím

Po  namletí se hodí na pečení chleba, výrobu těstovin, sušenek, výborná je  do banánové bábovky. Můžete ji vyzkoušet uvařit jako přílohu –  postupujte jako u celozrnné rýže, jen ji předem namočte na 6-10 hodin.  Je ideální ke klíčení a svou barevností oživí každý pokrm.

Rádi Vám pšenici nameleme a vykouzlíme tak domácí mletou mouku na pečení i vaření skvělých pokrmů. 

Dopřejte si to nejlepší přímo z malé moravské BIO farmy!  

Alergen: lepek

Uchovávejte v suchu a temnu při pokojové teplotě do 27°C.

Zemědělská produkce: Česká republika

© ARSYLINE 2024
Warning
Close
The product has been successfully added to the cart
0.00 Kč incl. VAT

In the cart, you have products in the total value 0 Kč incl. VAT

Continue Shopping Show cart